Lajmet e fundit

E Marte, 26.03.2019

 • Agjenda e kryetarit të Kuvendit, për ditën e mërkurë, 27 mars 2019

  lexo më shumë

 • Veseli: Zhvillimi ekonomik arrihet nëpërmjet ndërmarrjeve prodhuese

  lexo më shumë

 • Veseli: Krusha e Madhe dhe Krusha e Vogël janë simbol i sakrificës sonë për liri

  lexo më shumë

 • Veseli: Pranvera në Kosovë është stinë e dëshmorëve

  lexo më shumë

 • Nga mbledhja e Komisionit për Legjislacion…

  lexo më shumë

 • Nga mbledhja e Komisionit për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, Persona të Pagjetur dhe Peticione

  lexo më shumë