Lajmet e fundit

E Mërkure, 20.03.2019

 • Veseli në Agjencinë Kundër Korrupsionit, paralajmëron masa të ashpra ndaj korrupsionit dhe nepotizmit

  lexo më shumë

 • Qytetarë të Skenderajt shprehin shqetësimet dhe kërkesat para deputetëve të Kuvendit të Kosovës

  lexo më shumë

 • Nga mbledhja e Komisionit për Buxhet dhe Financa

  lexo më shumë

 • Mbledhja e Komisionit për Integrime Evropiane

  lexo më shumë

 • Nga vizita e anëtarëve të Komisionit për Legjislacion… në Administratën Tatimore të Kosovës

  lexo më shumë

 • Komisioni për Zhvillim Ekonomik...

  lexo më shumë

 • Mbledhja e komisionit për Shëndetësi, Punë dhe Mirëqenie Sociale

  lexo më shumë

 • Sot, deputeti Slobodan Petroviq mban konferencë për media

  lexo më shumë