Lajmet e fundit

E Marte, 19.03.2019

  • Agjenda mediale e kryetarit të Kuvendit të Kosovës për ditën e mërkurë, 20 mars 2019

    lexo më shumë

  • Aktiviteti “Ditët e Kuvendit” vazhdon nesër në Skenderaj

    lexo më shumë

  • Deliu-Kodra dhe Hasani takuan drejtuesit e IKAP-it, Refike Sülçevsi dhe Vlora Kryeziu

    lexo më shumë