Lajmet e fundit

E Marte, 05.03.2019

 • Agjenda mediale e Kryetarit të Kuvendit të Kosovës, për ditën e mërkurë, 6 mars 2019

  lexo më shumë

 • Të mërkurën në Vushtrri mbahet debat i deputetëve me qytetarë

  lexo më shumë

 • Shtyhet seanca e jashtëzakonshme, e paraparë për të mërkurën

  lexo më shumë

 • Veseli: Orientimi im është te njerëzit ndërmarrës dhe inovatorë

  lexo më shumë

 • Nesër mbahet tryeza “Paga minimale në Kosovë”

  lexo më shumë

 • Nga Komisioni për Legjislacion…

  lexo më shumë

 • Të mërkurën mbahet seancë e veçantë e Kuvendit, në nderim të Epopesë së UÇK-së

  lexo më shumë

 • Shtyhet debati parlamentar lidhur me vendimet e Qeverisë së Kosovës për ndarjen e mjeteve financiare nga shpenzimet e paparashikuara

  lexo më shumë

 • Deputetja e Kuvendit të Republikës së Kosovës, Sala Berisha Shala, është duke marrë pjesë në samitin e PDAC-së

  lexo më shumë