Lajmet e fundit

E Diel, 24.02.2019

  • Deputeti Kurteshi mori pjesë në punimet e Komisionit të Përgjithshëm për Zhvillim Social, Arsim, Kërkime dhe Shkencë të SEECP-së

    lexo më shumë