Lajmet e fundit

E Mërkure, 20.02.2019

 • Pensionistët falënderojnë Kryeparlamentarin Veseli për rritjen e pensioneve

  lexo më shumë

 • Nga mbledhja e Komisionit për Punë të Brendshme, Siguri dhe Mbikëqyrjen e FSK-së

  lexo më shumë

 • GGD-ja organizoi tryezën “Institucionet dhe mekanizmat ekzistues në përgjigje të dhunës në familje”

  lexo më shumë

 • Nga takimi i Komisionit për Zhvillim Ekonomik me përfaqësues të MCC-së

  lexo më shumë