Lajmet e fundit

E Marte, 19.02.2019

  • Nga mbledhja e Komisionit për Legjislacion...

    lexo më shumë

  • GGD-ja organizon tryezën “Institucionet dhe mekanizmat ekzistues në përgjigje të dhunës në familje”

    lexo më shumë

  • Deputetet Sala Berisha-Shala dhe Hykmete Bajrami, po marrin pjesë në mbledhjen e Plenumit Parlamentar të Komunitetit të Energjisë, në Bruksel

    lexo më shumë