Lajmet e fundit

E Hënë, 24.09.2018

  • Qendra e Gruas në Drenas falënderon kryeparlamentarin Veseli

    lexo më shumë

  • Nga mbledhja e Komisionit për Administratë Publike, Qeverisje Lokale dhe Media

    lexo më shumë

  • Tri anëtare të Komisionit për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, Persona të Pagjetur dhe Peticione u takuan me Komisionarin për mbrojtjen nga diskriminimi në Republikën e Shqipërisë z. Robert Gajdari

    lexo më shumë