Lajmet e fundit

E Premte, 28.04.2017

 • Veseli dhe Eichhorst flasin për rrugën evropiane të Kosovës

  lexo më shumë

 • Veseli: Nderimi dhe respekti për UÇK-në do të triumfojë mbi shpifjet dhe denigrimet

  lexo më shumë

 • Veseli u dorëzon ish-luftëtarëve të UÇK-së draftligjin për mbrojtjen e vlerave të luftës

  lexo më shumë

 • Veseli: Të stimulohet avancimi i femrave në sektorin e IT-së

  lexo më shumë

 • Reçica: Kosova, e përkushtuar në rrugën e saj drejt BE-së

  lexo më shumë