Lajmet e fundit

 • E Mërkure, 22.05.2019

  Veseli: Kosova duhet të veprojë konkretisht për të kërkuar drejtësi për gjenocidin serb

  lexo më shumë

 • E Mërkure, 22.05.2019

  Dëgjim Publik i Komisionit për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe mbikqyrjen e Agjencisë kundër Korrupsionit

  lexo më shumë

 • E Mërkure, 22.05.2019

  Sot shënohet 20-vjetori i masakrës së Dubravës

  lexo më shumë