Lajmet e fundit

 • E Mërkure, 17.07.2019

  Veseli në Washington: Kuvendi i Kosovës institucioni më transparent dhe më i hapuri për publikun (VIDEO)

  lexo më shumë

 • E Mërkure, 17.07.2019

  Kryetarja e Kongresit Amerikan ia konfirmon Veselit përkrahjen për Kosovën në të gjitha proceset

  lexo më shumë

 • E Mërkure, 17.07.2019

  Veseli takon kongresmenin Engel: Serbia duhet ta njoh shtetin e Kosovës

  lexo më shumë