Lajmet e fundit

 • E Marte, 23.04.2019

  Nga mbledhja e Komisionit për Integrime Evropiane

  lexo më shumë

 • E Marte, 23.04.2019

  Nga mbledhja e Komisionit për Punë të Brendshme, Siguri dhe Mbikëqyrjen e FSK-së

  lexo më shumë

 • E Premte, 19.04.2019

  Veseli: Do t'i rrisim subvencionet për të gjithë fermerët e Kosovës

  lexo më shumë