Lajmet e fundit

 • E Enjte, 25.04.2019

  Nga mbledhja e Komisionit për Shëndetësi...

  lexo më shumë

 • E Mërkure, 24.04.2019

  Mbledhja e Komisionit për Buxhet

  lexo më shumë

 • E Mërkure, 24.04.2019

  Nga mbledhja e Komisionit për të Drejtat, Interesat e Komuniteteve dhe Kthim

  Situata e përgjithshme e sigurisë në Kosovë, me theks të posaçëm përkitazi me incidentet me motive ndëretnike në Kosovë është e kënaqshme dhe kjo veçmas shprehet në sferën e rënies së incidenteve me motive ndëretnike Në vitin 2018 viktimat sipas përkatësisë nacionale kanë qenë nga pjesëtarët e komuniteteve jo shumicë serbet 3, turqit 1... lexo më shumë