Kryesia e Kuvendit të Kosovës

Aida Dërguti

Aida  Dërguti

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

Partia

Arsimimi

  • Fakulteti Filozofik- Dega e Historisë

Gjuhë tjetër përveç amtares

  • anglisht, gjuha serbokroate

Adresa

  • Vushtrri

Telefoni

  • 044-161-945
 

Komisioni për Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com

Komisioni për Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com