Raportet Financiare

 Shpalo (PDF)

Komisioni për Zhvillim Ekonomik, Infrastrukturë, Tregti, Industri dhe Zhvillim Rajonal - Plani i punës së Komisionit për 10-12.2017

U publikua: E Enjte, 26.10.2017