• E Mërkure, 26.12.2018 10:00
 • Seancë e jashtëzakonshme Salla:
 •  

Rendi i ditës

1. Diskutim mbi dokumentin e përgatitur nga Qeveria e Republikës së Kosovës, si "Draft marrëveshja gjithëpërfshirëse midis Republikës së Kosovës dhe Republikës së Serbisë".

 

 • E Shtune, 15.12.2018 14:00
 • Seancë e Jashtëzakonshme Salla:
 •  

Rendi i ditës

 

1. Kërkesa e 42 deputetëve për seancë të jashtëzakonshme për miratimin e Projekt-rezolutës mbi procesin e dialogut për normalizimin e marrëdhënieve ndërmjet Republikës së Kosovës dhe Republikës së Serbisë

Transkripti »
 • E Marte, 04.12.2018 20:00
 • Seancë e Jashtëzakonshme Salla:
 •  

Rendi i ditës

1. Kërkesa e 40 deputetëve për seancë të jashtëzakonshme për debat parlamentar lidhur me dështimet e koalicionit qeverisës të cilat kulmuan me mosliberalizim të vizave

Transkripti »
 • E Enjte, 22.11.2018 10:00
 • Seancë e jashtëzakonshme Salla:
 •  

Rendi i ditës

1. Debat parlamentar sipas kërkesës së 42 deputetëve lidhur me dështimet dhe skandalet në politikën e jashtme të Republikës së Kosovës.

 

 • E Premte, 16.11.2018 10:00
 • Seancë e Jashtëzakonshme Salla:
 •  

Rendi i ditës

1. Debat parlamentar sipas kërkesës së 42 deputetëve për mbajtjen e seancës së jashtëzakonshme lidhur me dështimet dhe skandalet në politikën e jashtme të Republikës së Kosovës

Transkripti »
Procesverbalet dhe transkripta   Raportet   Amandamentet e Projektligjeve   Të tjera  
 • Grupi:

 • Grupi:

 • Grupi:

Anëtarët Grupi