• E Enjte, 06.06.2019 10:00
  • Mbledhja e komisionit Salla: N 303
  •  

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të Ditës,
2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e datës 31.05.2019,
3. Intervistimi i z. Agron Dida, Ekspert,
4. Intervistimi i z. Naim Maloku, Ekspert,
5. Intervistimi i z. Ismet Hamiti, Ekspert
6. Të ndryshme.

 

Procesverbalet dhe transkripta   Raportet   Amandamentet e Projektligjeve   Të tjera  
  •  

    Mbledhja e komisionit

    E Enjte, 06.06.2019 10:00