Komisioni Hetimor Parlamentar në lidhje me shpenzimet për lobim nga ana e Presidencës dhe Qeverisë të Republikës së Kosovës.

Procesverbalet dhe transkripta   Raportet   Amandamentet e Projektligjeve   Të tjera