• E Premte, 30.11.2018 14:00
 • Mbledhja e Komisionit Salla: N 10
 •  

RENDI I DITËS

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e datës 29.10.2018, 09.11.2018, 12.11.2018, 19.11.2018 dhe 21.11.2018;
3. Shqyrtimi i Planit të Veprimit të Komisionit Hetimor Parlamentar, plotësimi dhe ndryshimi;
4. Shqyrtimi i Raportit Përfundimtar të Komisionit Hetimor Parlamentar;
5. Të ndryshme.

 

 • E Mërkure, 21.11.2018 14:00
 • Mbledhja e Komisionit Salla: N 10
 •  

RENDI I DITËS

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Raportimi i z. Enver Hoxhaj, ish-Ministër i Punëve të Jashtme,lidhur me kontratat-marrëveshjet dhe shpenzimet që kanë lidhje me lobim të Republikës së Kosovës nga viti 2010;
3. Raportimi i z. Behgjet Pacolli, Ministër i Punëve të Jashtme, lidhur me kontratat-marrëveshjet dhe shpenzimet që kanë lidhje me lobim të Republikës së Kosovës nga viti 2010;
4. Raportimi i z. Hashim Thaçi, ish-Ministër i Punëve të Jashtme, lidhur me kontratat-marrëveshjet dhe shpenzimet që kanë lidhje me lobim të Republikës së Kosovës nga viti 2010;
5. Të ndryshme.

 

 • E Hënë, 19.11.2018 14:00
 • Mbledhja e Komisionit Salla: N 10
 •  

RENDI I DITËS

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Raportimi i z. Geoffrey Nice, lidhur me kontratat-marrëveshjet dhe shpenzimet që kanë lidhje me lobim të Republikës së Kosovës nga viti 2010;
3. Raportimi i z. Hashim Thaçi, ish-Ministër i Punëve të Jashtme, lidhur me kontratat-marrëveshjet dhe shpenzimet që kanë lidhje me lobim të Republikës së Kosovës nga viti 2010;
4. Të ndryshme.

 

 • E Hënë, 12.11.2018 11:00
 • Mbledhja e Komisionit Salla: N 303
 •  

RENDI I DITËS

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Raportimi i z. Ardian Arifaj, këshilltare politik Presidentit të Republikës së Kosovës, lidhur me kontratë për shërbime e lidhur ndërmjet Zyrës së Presidentit të Republikës së Kosovës dhe Ballard Partners, Inc.;
3. Raportimi i z. Petrit Selimi, ish-Ministër i Punëve të Jashtme, lidhur me kontratat-marrëveshjet dhe shpenzimet që kanë lidhje me lobim të Republikës së Kosovës nga viti 2010 (Alston & Bird lla; Squire Patton Boggs; dhe Cambridge Academy of Global Affairs);
4. Të ndryshme.

 

 • E Premte, 09.11.2018 14:00
 • Mbledhja e Komisionit Salla: N 10
 •  

RENDI I DITËS

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e datës: 28.09.2018, 12.10.2018 dhe 22.10.2018;
3. Raportimi i z. Petrit Selimi, ish-Ministër i Punëve të Jashtme, lidhur me kontratat-marrëveshjet dhe shpenzimet që kanë lidhje me lobim të Republikës së Kosovës nga viti 2010 (Alston & Bird lla; Squire Patton Boggs; dhe Cambridge Academy of Global Affairs);
4. Raportimi i znj. Vlora Çitaku, Ambasadore e Republikës së Kosovës në Uashington, lidhur me kontratat-marrëveshjet dhe shpenzimet që kanë lidhje me lobim të Republikës së Kosovës nga viti 2010;
5. Të ndryshme.

 

Procesverbalet dhe transkripta   Raportet   Amandamentet e Projektligjeve   Të tjera