Komisioni Hetimor Parlamentar në lidhje me ndriçimin e rastit të dëbimit të gjashtë shtetasve turq më datë 29 mars 2018

 • E Marte, 23.04.2019 13:00
 • Mbledhja e komisionit Salla: N 303
 •  

R e n d i  i  d i t ë s:

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Intervistim i Presidentit të Republikës së Kosovës, z. Hashim Thaçi
3. Të ndryshme.

 

 • E Mërkure, 05.12.2018 10:00
 • Mbledhja e Komisionit Salla: N 303
 •  

R e n d i i d i t ë s:

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i Procesverbalit të mbledhjes së komisionit të mbajtur, më 21.11.2018;
3. Intervistim i ish Ministrit të Ministrisë së Punëve të Brendshme z. Flamur Sefaj, Presidentit të Republikës së Kosovës z. Hashim Thaçi dhe familjareve të të deportuarve;
4. Të ndryshme.

 

 • E Premte, 30.11.2018 11:00
 • Mbledhja e Komisionit Salla: N 303
 •  

R e n d i i d i t ë s:

1. Miratimi i rendit të ditës
2. Miratimi i Procesverbaleve të mbledhjeve të komisionit të mbajtura, më 12.11.2018 dhe 15.11.2018
3. Intervistim i Kryeministrit të Republikës së Kosovës z. Ramush Haradinaj, Sekretarit të Përgjithshëm të Ministrisë së Punëve të Brendshme z. Luzlim Ejupi dhe Presidentit të Republikës së Kosovës z. Hashim Thaçi
4. Të ndryshme.

 

 • E Hënë, 26.11.2018 09:00
 • Mbledhja e Komisionit Salla: N 302
 •  

R e n d i i d i t ë s:

1. Miratimi i rendit të ditës
2. Miratimi i Procesverbalit të mbledhjes së komisionit të mbajtur, më 12.11.2018
3. Intervistim i Kryeministrit të Republikës së Kosovës z. Ramush Haradinaj, Sekretarit të Përgjithshëm të Ministrisë së Punëve të Brendshme z. Luzlim Ejupi dhe Presidentit të Republikës së Kosovës z. Hashim Thaçi
4. Të ndryshme.

 

 • E Mërkure, 21.11.2018 11:00
 • Mbledhja e Komisionit Salla: N 10
 •  

R e n d i i d i t ë s:

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i Procesverbalit të mbledhjes së komisionit të mbajtur, më 29.10.2018
3. Intervistim i Ministrit të Ministrisë së Infrastrukturës z. Pal Lekaj, ish-UD Drejtorit të Departamentit të Aviacionit Civil z. Ismail Berisha, Drejtorit të Agjencisë së Shërbimeve të Navigacionit Ajror z. Bahri Nuredini dhe Inspektorit të Përgjithshëm të Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë z. Shkelzen Sopjani
4. Të ndryshme.

 

Procesverbalet dhe transkripta   Raportet   Amandamentet e Projektligjeve   Të tjera