Komisioni për Mbikëqyrjen e Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë

  • E Enjte, 02.05.2019 11:00
  • Mbledhja e komisionit Salla: N 10
  •  

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i Procesverbalit të mbledhjes së komisionit, të mbajtur më 27.03.2019
3. Takim i Komisionit me Drejtorin e Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë, z.Shpend Maxhuni;
4. Të ndryshme.

 

Procesverbalet dhe transkripta   Raportet   Amandamentet e Projektligjeve   Të tjera  
  •  

    Mbledhja e komisionit

    E Enjte, 02.05.2019 11:00
     

Kontaktet

 
Haxhi Xhemajli Pozita: Koordinator Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 614; 044 205 273
 
 
Hana Bajraktari Pozita: Zyrtare e fushës Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 674; 044 163 644