Komisioni për Mbikëqyrjen e Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë

  • E Enjte, 14.03.2019 10:00
  • Mbledhja e komisionit Salla: N 225
  •  

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të ditës
2. Miratimi i procesverbalit të mbledhjes së mbajtur me 27.02.2019
3. Diskutim lidhur me realizimin e Planit të Punës së Komisionit për tremujorin e parë
4. Të Ndryshme

 

Procesverbalet dhe transkripta   Raportet   Amandamentet e Projektligjeve   Të tjera  
  •  

    Mbledhja e komisionit

    E Enjte, 14.03.2019 10:00
     

Kontaktet

 
Haxhi Xhemajli Pozita: Koordinator Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 614; 044 205 273
 
 
Hana Bajraktari Pozita: Zyrtare e fushës Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 674; 044 163 644