Komisioni për Mbikëqyrjen e Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë

  • E Enjte, 25.01.2018 09:00
  • Mbledhje e Komisionit Salla: S-I
  •  

Rendi i ditës:

1. Raportim i Drejtorit të Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë, z. Driton Gashi

 

Procesverbalet dhe transkripta   Raportet   Amandamentet e Projektligjeve   Të tjera  
  •  

    Mbledhje e Komisionit

    E Enjte, 25.01.2018 09:00
     

Kontaktet

 
Haxhi Xhemajli Pozita: Koordinator Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 614; 044 205 273
 
 
Hana Bajraktari Pozita: Zyrtare e fushës Email-i: [email protected]g Telefoni: 038 200 10 674; 044 163 644