Komisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione

  • E Marte, 28.05.2019 10:00
  • Mbledhja e komisionit Salla: N 302
  •  

Rendi i ditës:

1. Miratimi i procesverbalit të mbledhjes së kaluar,

2. Diskutim në Komision lidhur me kërkesën e disa punëtorëve të arsimit të Komunës së Ranillukut.
Të ftuar: Vladica Aritonoviq - Krytare e Komunës së Ranillukut; Ivan Mitkoviq - Drejtor i Drejtorisë Komunale të Arsimit, Basri Ibrahimi - Kryeinspektor i Punës; Parashtrues të kërkesës; Hilmi Jashari - Avokat i Popullit dhe Shyqiri Bytyqi - Ministër i Arsimit.

3. Të ndryshme.

 

Procesverbali
Procesverbalet dhe transkripta   Raportet   Amandamentet e Projektligjeve   Të tjera  

Kontaktet

 
Selman Ymeri Pozita: Koordinator Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 635; 044 250 339
 
 
Sulltane Gashi Pozita: Zyrtare e fushës Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 624; 044 412 924