Komisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione

  • E Premte, 20.07.2018 13:00
  • Mbledhja e Komisionit Salla: C 203
  •  

Rendi i ditës:

1. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e kaluar,
2. Diskutim në Komision lidhur me çështjen e Personave të Pagjetur pas samitit të mbajtur në Londër. Të ftuar: Përfaqësues të Komisionit Qeveritar për Persona të Zhdukur,
3.Takim në Komisionin Funksional me grupin e studentëve nga Italia dhe përfaqësues të KFOR-it Italian,
4.Të ndryshme.

 

Procesverbali
Procesverbalet dhe transkripta   Raportet   Amandamentet e Projektligjeve   Të tjera  

Kontaktet

 
Selman Ymeri Pozita: Koordinator Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 635; 044 250 339
 
 
Sulltane Gashi Pozita: Zyrtare e fushës Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 624; 044 412 924