Komisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione

  • E Mërkure, 11.07.2018 10:00
  • Mbledhja e Komisionit Salla: N 303
  •  

Rendi i ditës:

1. Diskutim në Komision lidhur me gjendjen ekzistuese të rinjve dhe të miturve të cilët punojnë në sektorin privat. Të ftuar: Skender Reqica, Ministër i Punës dhe Mirëqenies Sociale dhe Basri Ibrahimi, Kryeinspektor i Inspektoratit të Punës,

2.Shqyrtimi i Projektligjit nr. 06/L-084 për Mbrojtjen e Fëmijës,

3.Të ndryshme.

 

Procesverbali
Procesverbalet dhe transkripta   Raportet   Amandamentet e Projektligjeve   Të tjera  

Kontaktet

 
Selman Ymeri Pozita: Koordinator Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 635; 044 250 339
 
 
Sulltane Gashi Pozita: Zyrtare e fushës Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 624; 044 412 924