Komisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione

  • E Premte, 06.07.2018 13:00
  • Dëgjim publik Salla: N 10
  •  

Rendi i ditës

1. Dëgjim publik lidhur me mbikëqyrjen e zbatimit të Ligjit Nr. 05/L-021 për Mbrojtjen nga Diskriminimi.

 

Procesverbalet dhe transkripta   Raportet   Amandamentet e Projektligjeve   Të tjera  
  •  

    Dëgjim publik

    E Premte, 06.07.2018 13:00
     

Kontaktet

 
Selman Ymeri Pozita: Koordinator Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 635; 044 250 339
 
 
Sulltane Gashi Pozita: Zyrtare e fushës Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 624; 044 412 924