Komisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione

  • E Mërkure, 04.07.2018 13:00
  • Mbledhja e Komisionit Salla: N 225
  •  

Rendi i ditës:

1. Diskutim lidhur me ecurinë e procesit të verifikimit të statusit të viktimave të dhunës seksuale si dhe ndarjes së pensioneve. Të ftuar: Komisioni Qeveritar për pranimin dhe verifikimin e statusit të viktimave të dhunës seksuale, Qendra Kosovare për Rehabilitimin e të Mbijetuarve të Torturës dhe Agjencia për Barazi Gjinore,
2. Të ndryshme.

 

Procesverbali
  • E Mërkure, 04.07.2018 10:00
  • Mbledhja e komisionit Salla: N 302
  •  

Rendi i ditës:

1. Miratimi i procesverbaleve të mbledhjeve të kaluara
2. Diskutim në Komision lidhur me vendimin e qeverisë për themelimin e grupit teknik me qëllim të propozimit të zhvillimit të Minierës së Re të Korporatës Energjetike të Kosovës. Të ftuar: Valdrin Lluka- Ministër i Zhvillimit Ekonomik, Albena Reshitaj-Ministre e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor,Bedri Hamza- Ministër i Financave, Hilmi Jashari-Avokat i Popullit dhe përfaqësuesit e Fshatit Hade.
3. Njoftim i Komisionit Funksional lidhur me shqyrtimin e Peticioneve nga Grupi Punues.
4. Të ndryshme.

 

Procesverbali
Procesverbalet dhe transkripta   Raportet   Amandamentet e Projektligjeve   Të tjera  

Kontaktet

 
Selman Ymeri Pozita: Koordinator Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 635; 044 250 339
 
 
Sulltane Gashi Pozita: Zyrtare e fushës Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 624; 044 412 924