Komisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione

  • E Enjte, 21.06.2018 10:00
  • Mbledhja e Komisionit Salla: N 302
  •  

Rendi i ditës:

1. Miratimi i procesverbaleve të mbledhjeve të kaluara,
2. Raportimi në Komision lidhur me zhvillimin e punimeve në kompleksin memorial në Meje. Të ftuar: Shoqata e familjarëve të personave të zhdukur "27 Prilli 1999-Meje" dhe përfaqësues të Agjencisë për Menaxhimin e Komplekseve Memoriale.
3. Të ndryshme.

 

Procesverbali
  • E Mërkure, 06.06.2018 10:00
  • Mbledhja e Komisionit Salla: N 302
  •  

Rendi i ditës:

1. Miratimi i procesverbalit të mbledhjes së kaluar,
2. Prezantimi në Komision lidhur me Planin e përbashkët të punës së Komisionit Qeveritar për Persona të Zhdukur,
3. Të ndryshme.

 

Procesverbali
Procesverbalet dhe transkripta   Raportet   Amandamentet e Projektligjeve   Të tjera  

Kontaktet

 
Selman Ymeri Pozita: Koordinator Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 635; 044 250 339
 
 
Sulltane Gashi Pozita: Zyrtare e fushës Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 624; 044 412 924