Komisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione

  • E Mërkure, 15.11.2017 10:00
  • Mbledhja e Komisionit Salla: N 302
  •  

Rendi i ditës:

1. Shqyrtimi i Peticioneve, të ftuar: Drejtori për Shërbime Publike, Komuna Podujevë, dhe Përfaqësues të banorëve nga fshati Orllan, Komuna Podujevë,
2. Shqyrtimi i Raportit vjetor të Institucionit të Avokatit të Popullit për vitin 2016,
3. Takim i anëtarëve të Komisionit Funksional me përfaqësues të Organizatës - Grupi për Studime Juridike dhe Politike,
4. Të ndryshme.

 

Procesverbali
Procesverbalet dhe transkripta   Raportet   Amandamentet e Projektligjeve   Të tjera  

Kontaktet

 
Selman Ymeri Pozita: Koordinator Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 635; 044 250 339
 
 
Sulltane Gashi Pozita: Zyrtare e fushës Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 624; 044 412 924