Komisioni për Administratë Publike, Qeverisje Lokale dhe Media

  • E Premte, 14.09.2018 11:00
  • Mbledhja e Komisionit Salla: N 303
  •  

Rendi i ditës:


1. Takimi i Komisionit me përfaqësuesit e KPM, RTK, FFK-së, me temën - shitja e të drejtave mediale nga UEFA në territorin e Republikës së Kosovës, nëpërmjet thirrjes për Ofertim në territorin e Serbisë.

 

Procesverbali
Procesverbalet dhe transkripta   Raportet   Amandamentet e Projektligjeve   Të tjera  

Kontaktet

 
Drita Morina Pozita: Koordinatore Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 615; 044 127 823
 
 
Mirjeta Heta Pozita: Nëpunëse administrative Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 613; 044 209 265