Komisioni për Administratë Publike, Qeverisje Lokale dhe Media

 • E Marte, 20.02.2018 10:00
 • Mbledhje e Komisionit Salla: S-I
 •  

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i procesverbalit të mbledhjes së mbajtur me 17.01.2018;
3. Shqyrtimi i Projektligjit për Ratifikimin e Marrëveshjes për themelimin e Shkollës Rajonale të Administratës Publike (ReSPA);
4. Të ndryshme.

 

 • E Hënë, 05.02.2018 10:00
 • Tryezë Salla: N-506
 •  

Rendi i ditës :

Tryezë lidhur me nismëm ligjore për hartimin e Projektligjit për RTK-në.

 

 • E Hënë, 29.01.2018 11:00
 • Mbledhje e Komisionit Salla: N 225
 •  

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Diskutim lidhur me nismën legjislative për hartimin e Projektligjit për Radiotelevizionin e Kosovës;

 

 • E Mërkure, 17.01.2018 10:00
 • Mbledhje e Komisionit Salla: N204
 •  

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i procesverbalit të mbledhjes së mbajtur me 18.12.2017;
3. Shqyrtimi i Raportit të punës së Komisionit, për vitin 2017;
4. Shqyrtimi i draft-planit të punës së Komisionit, për vitin 2018;
5. Të ndryshme.

 

 • E Hënë, 18.12.2017 10:00
 • Mbledhje e Komisionit Salla: N 302
 •  

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i procesverbalit të mbledhjes së mbajtur me 04.12.2017;
3. Shqyrtimi i Raportit të Qeverisë së Kosovës për gjendjen në Shërbimin Civil të Republikës së Kosovës, për vitin 2016.
4. Shqyrtimi i Raportit vjetor i Agjencisë së Statistikave të Kosovës, për vitin 2016;
5. Të ndryshme.

 

Procesverbalet dhe transkripta   Raportet   Amandamentet e Projektligjeve   Të tjera  

Kontaktet

 
Drita Morina Pozita: Koordinatore Email-i: drita.morina@assembly-kosova.org Telefoni: 038 200 10 615; 044 127 823
 
 
Mirjeta Heta Pozita: Nëpunëse administrative Email-i: mirjeta.heta@assembly-kosova.org Telefoni: 038 200 10 613; 044 209 265