Komisioni për Shëndetësi, Punë dhe Mirëqenie Sociale

  • E Marte, 18.06.2019 10:00
  • Mbledhja e komisionit Salla: C 203
  •  

RENDI I DITËS


1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i procesverbalit të mbledhjes së datës: 17.05.2019 dhe 23.05.2019;
3. Takim me ministrin e Ministris së Shëndetësisë z. Uran Ismaili,
- Procesi i revidimit të listës esenciale të barnave dhe përfshirja e barnave për sëmundjet e rralla.
- Informatë rreth furnizimit të SHSKUK-së me infuzione.
4. Shqyrtimi i Projektligjit për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit Nr.04/L-008 për Këshillin Ekonomiko-Social
5. Të ndryshme.

 

Procesverbali
Procesverbalet dhe transkripta   Raportet   Amandamentet e Projektligjeve   Të tjera  
  •  

    Plani i punës së Komisionit për Shëndetësi, Punë dhe Mirëqenie Sociale Tetor – Dhjetor 2017

    E Marte, 24.10.2017 00:00 Shpalo »
     

Kontaktet

 
Shpresa Haxhijaj Pozita: Koordinatore Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 610; 044 666 835
 
 
Muhamet Bytyçi Pozita: Zyrtar i lartë i fushës Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 616; 044 265 309