Komisioni për Shëndetësi, Punë dhe Mirëqenie Sociale

  • E Enjte, 23.05.2019 11:00
  • Mbledhja e komisionit Salla: N 302
  •  

RENDI I DITËS


1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Takim me Ambasadoren e Suedisë në Kosovë znj. Karin Hernmarck- Ahliny;
3. Të ndryshme.

 

Procesverbali
Procesverbalet dhe transkripta   Raportet   Amandamentet e Projektligjeve   Të tjera  
  •  

    Plani i punës së Komisionit për Shëndetësi, Punë dhe Mirëqenie Sociale Tetor – Dhjetor 2017

    E Marte, 24.10.2017 00:00 Shpalo »
     

Kontaktet

 
Shpresa Haxhijaj Pozita: Koordinatore Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 610; 044 666 835
 
 
Muhamet Bytyçi Pozita: Zyrtar i lartë i fushës Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 616; 044 265 309