Komisioni për Shëndetësi, Punë dhe Mirëqenie Sociale

 • E Enjte, 25.04.2019 10:00
 • Mbledhja e komisionit Salla: N 302
 •  

RENDI I DITËS


1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i procesverbalit të mbledhjes së datës: 10.04.2019;
3. Shqyrtimi dhe miratimi i raportit të monitorimit, zbatimi i Ligjit Nr. 04/L-190, për Produkte dhe Pajisje Medicinale;
4. Të ndryshme.

 

Procesverbali
 • E Mërkure, 10.04.2019 10:00
 • Mbledhja e komisionit Salla: N 302
 •  

RENDI I DITËS


1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i procesverbalit të mbledhjes së datës: 27.02.2019 dhe 20.03.2019;
3. Raportimi i grupeve punuese për Projektligjet në procedurë;
4. Të ndryshme.

 

Procesverbali
Procesverbalet dhe transkripta   Raportet   Amandamentet e Projektligjeve   Të tjera  
 •  

  Plani i punës së Komisionit për Shëndetësi, Punë dhe Mirëqenie Sociale Tetor – Dhjetor 2017

  E Marte, 24.10.2017 00:00 Shpalo »
   

Kontaktet

 
Shpresa Haxhijaj Pozita: Koordinatore Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 610; 044 666 835
 
 
Muhamet Bytyçi Pozita: Zyrtar i lartë i fushës Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 616; 044 265 309