Komisioni për Shëndetësi, Punë dhe Mirëqenie Sociale

 • E Mërkure, 20.03.2019 11:00
 • Mbledhja e komisionit Salla: N 303
 •  

RENDI I DITËS


1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i procesverbalit të mbledhjes së datës: 13.02.2019 dhe 15.02.2019;
3. Diskutim i informatës së drejtorti të Shërbimit Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës, lidhur me gripin sezonal në Kosovë
4. Informat rreth themelimit të Këshillit për Objektivat e Zhvillimit të Qëndrueshëm
5. Të ndryshme.

 

Procesverbalet dhe transkripta   Raportet   Amandamentet e Projektligjeve   Të tjera  
 •  

  Mbledhja e komisionit

  E Mërkure, 20.03.2019 11:00
   
 •  

  Plani i punës së Komisionit për Shëndetësi, Punë dhe Mirëqenie Sociale Tetor – Dhjetor 2017

  E Marte, 24.10.2017 00:00 Shpalo »
   

Kontaktet

 
Shpresa Haxhijaj Pozita: Koordinatore Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 610; 044 666 835
 
 
Muhamet Bytyçi Pozita: Zyrtar i lartë i fushës Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 616; 044 265 309