Komisioni për Shëndetësi, Punë dhe Mirëqenie Sociale

 • E Hënë, 11.12.2017 10:00
 • Mbledhje e Komisionit Salla: S-I
 •  

RENDI I DITËS

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Shqyrtimi i Raportit me rekomandime të Avokatit të Popullit lidhur me të drejtat në shëndetin seksual dhe riprodhues në Kosovë;
3. Diskutim i Draft Rezolutës për Objektivat e Zhvillimit të Qëndrueshëm;
4. Të ndryshme.

 

Procesverbali
 • E Premte, 01.12.2017 10:00
 • Mbledhje e Komisionit Salla: N 302
 •  

RENDI I DITËS


1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i procesverbaleve të mbledhjeve të datës:8.11.2017 dhe 14.11.2017
3. Shqyrtimi në parim i Projektligjit për ndërmarrjet sociale;
4. Të ndryshme.

 

Procesverbali
Procesverbalet dhe transkripta   Raportet   Amandamentet e Projektligjeve   Të tjera  
 •  

  Plani i punës së Komisionit për Shëndetësi, Punë dhe Mirëqenie Sociale Tetor – Dhjetor 2017

  E Marte, 24.10.2017 00:00 Shpalo »
   

Kontaktet

 
Shpresa Haxhijaj Pozita: Koordinatore Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 610; 044 666 835
 
 
Muhamet Bytyçi Pozita: Zyrtar i lartë i fushës Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 616; 044 265 309