Komisioni për Shëndetësi, Punë dhe Mirëqenie Sociale

 • E Mërkure, 10.10.2018 13:00
 • Mbledhja e Komisionit Salla: N 303
 •  

RENDI I DITËS


1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Takim me Kryeinspektorin e Inspektoratit të punës z. Basri Ibrahimi
Temë diskutimi:
- Siguria dhe shëndeti në punë;
- Raportim për vdekjet në vendin e punës;
3. Formimi i grupit punues për monitorimin e Ligjit Nr. 04/L -190 për Produkte dhe Pajisje Medicinale;
4. Të ndryshme.

 

 • E Hënë, 24.09.2018 13:00
 • Mbledhja e Komisionit Salla: N 302
 •  

RENDI I DITËS


1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Takim me kryetarët e Odave të profesionistëve shëndetësor;
3. Shqyrtimi i Projektligjit për ndërmarrjet sociale;
4. Shqyrtimi i Projektligjit për ratifikimin e Marrëveshjes për sigurime sociale ndërmjet Republikës së Kosovës dhe Konfederatës së Zvicrës;
5. Shqyrtimi i Projektligjit për ratifikimin e Marrëveshjes për sigurime sociale ndërmjet Republikës së Kosovës dhe Mbretërisë së Belgjikës;
6. Të ndryshme.

 

 • E Mërkure, 19.09.2018 10:00
 • Mbledhja e Komisionit Salla: N204
 •  

RENDI I DITËS


1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i procesverbalit të mbledhjes së datës: 13 dhe 27 qershor, 4, 11 dhe 18 korrik 2018;
3. Shqyrtimi i planit të punës së Komisionit për sesionin vjeshtor 2018;
4. Shqyrtimi në parim i Projektligjit për Inspektoratin e Punës;
5. Takim me UNFPA dhe Koalicionin K-10;
6. Të ndryshme.

 

 • E Mërkure, 18.07.2018 10:00
 • Mbledhja e Komisionit Salla: N 302
 •  

RENDI I DITËS


1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Takim me ministrin e Ministris së Punës dhe Mirëqenies Sociale z. Skender Reçica
- Zbatimi i Ligjit për aftësimin, riaftësimin profesional dhe punësimin e personave me aftësi të kufizuara;
- Zbatimi i Ligjit për personat e verbër;
- Zbatimi i Ligjit për skemat pensionale të financuara nga shteti;
- Funksionimi i Këshillit Ekonomiko Social;
- Rrezikshmeria në punë;
3. Të ndryshme.

 

 • E Mërkure, 11.07.2018 11:00
 • Mbledhja e Komisionit Salla: N204
 •  

RENDI I DITËS


1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Takim me ministrin e Ministris së Shëndetësisë z.Uran Ismaili;
- Furnizimi me barna nga lista esenciale,
- Procesi i revidimit të listës esenciale të Barnave,
- Funksionalizimi i Fondit të Sigurimeve Shëndetësore,
- Vonesat në procedimin e Projektligjeve,
3. Të ndryshme.

 

Procesverbalet dhe transkripta   Raportet   Amandamentet e Projektligjeve   Të tjera  
 •  

  Plani i punës së Komisionit për Shëndetësi, Punë dhe Mirëqenie Sociale Tetor – Dhjetor 2017

  E Marte, 24.10.2017 00:00 Shpalo »
   

Kontaktet

 
Shpresa Haxhijaj Pozita: Koordinatore Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 610; 044 666 835
 
 
Muhamet Bytyçi Pozita: Zyrtar i lartë i fushës Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 616; 044 265 309