Komisioni për Bujqësi, Pylltari, Zhvillim Rural, Mjedis e Planifikim Hapësinor

  • E Hënë, 12.02.2018 11:00
  • Mbledhje e Komisionit Salla: N 302
  •  

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të ditës ,
2. Miratimi i Procesverbaleve të komisionit, të mbajtur më 29 dhe 30 janar 2018,
3. Shqyrtimi në parim i Projektligjit për veprimtaritë hidrometeorologjike,,
4. Nisma legjislative për Projektligjin për kompleksin memorial "Adem Jashari" në Prekaz,,
5. Të ndryshme.

 

  • E Premte, 09.02.2018 11:00
  • Mbledhje e Komisionit Salla: N 302
  •  

Rendi i ditës:

1. Gjendja e kompleksit memorial "Adem Jashari" dhe nisma legjislative për Projektligjin për kompleksin memorial "Adem Jashari" në Prekaz, i ftuar drejtori i AMKMK

 

Procesverbali
Procesverbalet dhe transkripta   Raportet   Amandamentet e Projektligjeve   Të tjera  

Kontaktet

 
Bajram Badivuku Pozita: Koordinator Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 608; 044 942 703
 
 
Ylber Sherifi Pozita: Zyrtar i lartë i fushës Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 639; 044 345 369