Komisioni për Bujqësi, Pylltari, Zhvillim Rural, Mjedis e Planifikim Hapësinor

  • E Marte, 30.01.2018 12:00
  • Mbledhje e Komisionit Salla: N204
  •  

Rendi i ditës:

1. Gjendja mjedisore në Kosovë rreth ndotjes së ajrit dhe propozimet lidhur me këtë gjendje.

 

Procesverbali
Procesverbalet dhe transkripta   Raportet   Amandamentet e Projektligjeve   Të tjera  

Kontaktet

 
Bajram Badivuku Pozita: Koordinator Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 608; 044 942 703
 
 
Ylber Sherifi Pozita: Zyrtar i lartë i fushës Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 639; 044 345 369