Komisioni për Zhvillim Ekonomik, Infrastrukturë, Tregti, Industri dhe Zhvillim Rajonal

 • E Marte, 30.01.2018 11:00
 • Mbledhje e Komisionit Salla: S-I
 •  

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhjet e datës 23.1.2018;
3. Shqyrtimi në parim i Projektligjit nr.06/L-027 për Miniera dhe Minerale;
4. Shqyrtimi në parim i Projektligjit nr.06/L-031 për Pajisjet nën Presion;
5. Shqyrtimi në parim i Projektligjit nr.06/L-039 për Shërbimin Gjeologjik të Kosovës;
6. Shqyrtimi i Vendimit të Qeverisë nr.07/21 datë 22.12.2017 lidhur më Ndërmarrjen "Qendra shoqërore, sportive, kulturore dhe ekonomike Pallati i Rinisë - PRN067";
7. Te ndryshme;

 

Procesverbali
 • E Marte, 23.01.2018 11:00
 • Mbledhje e Komisionit Salla: S-I
 •  

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhjet e datës 16.1.2018;
3. Shqyrtimi i Vendimit të Qeverisë nr.17/21 datë 22.12.2017 për emërimin e anëtarëve të Bordit të Zyrës së Rregullatorit të Energjisë;
4. Raportim i ministrit të Ministrisë së Infrastrukturës, z.Pal Lekaj, lidhur me pretendimet e Bechtel - Enka, për penalet që kanë derivuar nga mospërmbushja e detyrimeve të Qeverisë së Republikës së Kosovës, në ndërtimin e Autostradës "Arben Xhaferi";
5. Miratimi i Planit të Punës së Komisionit për vitin 2018;
6. Te ndryshme;

 

Procesverbali
 • E Marte, 16.01.2018 11:00
 • Mbledhje e Komisionit Salla: N 302
 •  

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhjet e datës 22.12.2017;
3. Shqyrtimi i Raportit me Rekomandime për Projektligjin nr.06/L-019 për Standardizim;
4. Shqyrtimi i Vendimit të Qeverisë nr.17/21 datë 22.12.2017 për emërimin e anëtarëve të Bordit të Zyrës së Rregullatorit të Energjisë;
5. Miratimi i Raportit vjetor të Punës së Komisionit për vitin 2017;
6. Miratimi i Planit të Punës së Komisionit për vitin 2018;
7. Te ndryshme;

 

Procesverbali
Procesverbalet dhe transkripta   Raportet   Amandamentet e Projektligjeve   Të tjera  
 •  

  RAPORTI I PUNËS PËR VITIN 2017

  E Mërkure, 17.01.2018 00:00 Shpalo »
   
 •  

  Komisioni për Zhvillim Ekonomik, Infrastrukturë, Tregti, Industri dhe Zhvillim Rajonal - Plani i punës së Komisionit për 10-12.2017

  E Enjte, 26.10.2017 00:00 Shpalo »
   

Kontaktet

 
Armend Ademaj Pozita: Koordinator Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 627; 044 768 600
 
 
Muhamet Morina Pozita: Zyrtar i lartë i fushës Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 642; 044 208 234
 
 
Besim Haliti Pozita: Zyrtar i lartë i fushës Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 622; 044 613 370
 
 
Veton Raci Pozita: Zyrtar i fushës Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 649; 044 510 066
 
 
Nurie Morina Pozita: Nëpunëse administrative Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 646; 045 283 862