Komisioni për Arsim, Shkencë, Teknologji, Kulturë, Rini, Sporte, Inovacion dhe Ndërmarrësi

  • E Premte, 26.04.2019 10:00
  • Mbledhje e komisionit Salla: N 303
  •  

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i procesverbalit të mbledhjes së datës 11.3.2019, 15.3.2019, 1.4.2019, 3.4.2019;
3. Shqyrtimi i raportit vjetor të Këshillit të Kosovës për Trashëgimi Kulturore për vitin 2018;
4. Të ndryshme.

  • E Mërkure, 03.04.2019 10:00
  • Mbledhje e komisionit Salla: N204
  •  

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Diskutim lidhur me kompensimin e orëve të humbura nga greva e mësimdhënësve;
të ftuar: përfaqësues të MASHT, SBASHK dhe Këshillit të Prindërve.

(Mediat mund të marrin pamje në fillim të mbledhjes, ndërsa pas përfundimit të saj, do të ketë deklaratë për media)

 

Procesverbali
  • E Hënë, 01.04.2019 13:00
  • Mbledhje e komisionit Salla: N 303
  •  

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i procesverbalit të mbledhjes së datës 11.3.2019 dhe 15.3.2019;
3. Diskutim lidhur me planin e veprimit për monitorimin e zbatimit të ligjeve;
4. Të ndryshme.

Procesverbali
Procesverbalet dhe transkripta   Raportet   Amandamentet e Projektligjeve   Të tjera  

Kontaktet

 
Lule Ymeri Pozita: Koordinatore Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 618; 044 131 505
 
 
Shaip Goxhuli Pozita: Zyrtar i lartë i fushës Email-i: [email protected]sova.org Telefoni: 038 200 10 643; 044 214 640