Komisioni për Arsim, Shkencë, Teknologji, Kulturë, Rini, Sporte, Inovacion dhe Ndërmarrësi

  • E Premte, 08.03.2019 12:00
  • Takim i Komisionit Salla: N204
  •  

Rendi i ditës:

1. Takim i Komisionit me një delegacion nga Universiteti i Indianes SHBA.

Procesverbalet dhe transkripta   Raportet   Amandamentet e Projektligjeve   Të tjera  
  •  

    Takim i Komisionit

    E Premte, 08.03.2019 12:00
     

Kontaktet

 
Lule Ymeri Pozita: Koordinatore Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 618; 044 131 505
 
 
Shaip Goxhuli Pozita: Zyrtar i lartë i fushës Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 643; 044 214 640