Komisioni për Arsim, Shkencë, Teknologji, Kulturë, Rini, Sporte, Inovacion dhe Ndërmarrësi

 • E Hënë, 22.10.2018 13:00
 • Mbledhje e Komisionit Salla: N 303
 •  

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Takim i Komisionit me anëtarët e Akademise së Shkencave dhe të Arteve të Kosovës;
3. Të ndryshme.

Procesverbali
 • E Premte, 19.10.2018 11:00
 • Mbledhje e Komisionit Salla: N 303
 •  

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i procesverbalit të mbledhjes së mbajtur më 15.10.2018;
3. Raportim i ministrit të MKRS lidhur me sfidat dhe prioritetet e Ministrisë;
4. Të ndryshme.

 • E Mërkure, 17.10.2018 13:00
 • Mbledhje e Komisionit Salla: N 225
 •  

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Shqyrtimi i Projektligjit nr.06/L-073 për statusin e punëtorëve të arsimit shqip të Republikës së Kosovës nga viti shkollor 1990/91 deri në vitin shkollor 1998/99;
3. Të ndryshme.

Procesverbali
 • E Hënë, 15.10.2018 13:00
 • Mbledhje e Komisionit Salla: N 303
 •  

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Shqyrtimi i Projektligjit nr.06/L-073 për statusin e punëtorëve të arsimit shqip të Republikës së Kosovës nga viti shkollor 1990/91 deri në vitin shkollor 1998/99;
3. Të ndryshme.

Procesverbali
 • E Premte, 12.10.2018 13:00
 • Mbledhje e Komisionit Salla: N 303
 •  

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i procesverbalit të mbledhjes së mbajtur më 8.10.2018;
3. Raportim i ministrit të MASHT lidhur me përfundimin e vitit shkollor 2017-2018 dhe fillimin e vitit të ri shkollor 2018-2019;
4. Të ndryshme.

Procesverbali
 • E Hënë, 08.10.2018 11:00
 • Mbledhje e Komisionit Salla: N 303
 •  

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i procesverbalit të mbledhjes së mbajtur më 20.9.2018;
3. Shqyrtimi në parim i Projektligjit nr.06/L-093 për mbrojtjen e vlerave të luftës së UÇK-së;
4. Shqyrtimi në parim i Projektligjit nr.06/L-115 për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit nr.2003/24 për Sport i ndryshuar dhe plotësuar me Ligjin nr.04/L-075 për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit nr.2003/24 për Sport;
5. Shqyrtimi në parim i Projektligjit nr.06/L-116 për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit nr.05/L-090 për sponsorizime në fushën e kulturës, rinisë dhe sportit;
6. Shqyrtimi në parim i Projektligjit nr.06/L-117 për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit nr.02/L-88 për Trashëgimi Kulturore;
7. Shqyrtimi në parim i Projektligjit nr.06/L-118 për ndryshimin dhe plotësimin e ligjit nr.05/L-075 për parandalimin dhe sanksionimin e dhunës dhe dukurive negative në ngjarjet sportive;
8. Shqyrtimi në parim i Projektligjit nr.06/L-119 për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit nr. 2004/22 për Kinematografinë;
9. Shqyrtimi në parim i Projektligjit nr.06/L-120 për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit nr.04/L-065 për të drejtat e autorit dhe të drejtat e përafërta;
10. Shqyrtimi në parim i Projektligjit nr.06/L-121 për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit nr.04/L-097 për Bibliotekat;
11. Shqyrtimi i listës së kandidatëve për Anëtarët e Këshillit të Kosovës për Trashëgimi Kulturore
12. Të ndryshme.

 

Procesverbali
Procesverbalet dhe transkripta   Raportet   Amandamentet e Projektligjeve   Të tjera  

Kontaktet

 
Lule Ymeri Pozita: Koordinatore Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 618; 044 131 505
 
 
Shaip Goxhuli Pozita: Zyrtar i lartë i fushës Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 643; 044 214 640