Komisioni për Arsim, Shkencë, Teknologji, Kulturë, Rini, Sporte, Inovacion dhe Ndërmarrësi

 • E Hënë, 02.07.2018 13:00
 • Mbledhje e Komisionit Salla: N204
 •  

Rendi i ditës:

 1. Miratimi i rendit të ditës;
 2.  Miratimi i procesverbaleve të mbledhjeve të mbajtura më 18 dhe 20.6.2018;
 3. Shqyrtimi i Projektligjit nr.06/L-073 për statusin e punëtorëve të arsimit shqip të Republikës së Kosovës nga viti shkollor 1990/91 deri në vitin shkollor 1998/99;
 4. Shqyrtimi i raportit me rekomandime të Projektligjit nr.06/L-046 për Inspektoratin e Arsimit në Republikën e Kosovës;
 5. Të ndryshme.

 

 

 

 

Procesverbalet dhe transkripta   Raportet   Amandamentet e Projektligjeve   Të tjera  
 •  

  Mbledhje e Komisionit

  E Hënë, 02.07.2018 13:00
   

Kontaktet

 
Lule Ymeri Pozita: Koordinatore Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 618; 044 131 505
 
 
Shaip Goxhuli Pozita: Zyrtar i lartë i fushës Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 643; 044 214 640