Komisioni për Arsim, Shkencë, Teknologji, Kulturë, Rini, Sporte, Inovacion dhe Ndërmarrësi

 • E Marte, 30.01.2018 11:00
 • Mbledhje e Komisionit Salla: N 303
 •  

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i procesverbalit të mbledhjes së mbajtur më 19.1.2018;
3. Shqyrtimi i Projektligjit për Ratifikimin e Marrëveshjen Ndërkombëtare në mes të Ministrisë së Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë së Republikës së Kosovës (MASHT) dhe Stitching Spark-ut të Holandës (SPARK) mbi mbështetjen e Kolegjit Ndërkombëtar të Biznesit Mitrovica;
4. Raportim i ministrit të MASHT lidhur me gjendjen në Arsimin e Lartë;
5. Të ndryshme.

 

Procesverbali
 • E Marte, 23.01.2018 14:00
 • Mbledhje e Komisionit Salla: N204
 •  

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i procesverbalit të mbledhjes së mbajtur më 16.1.2018;
3. Shqyrtimi i Planit të punës së Komisionit për vitin 2018;
4. Shqyrtimi i Vendimit të Qeverisë së Republikës së Kosovës, nr.17/19 të dt. 15.12.2017 për ratifikimin e anëtarëve të Këshillit Shtetëror të Cilësisë të AKA;
5. Të ndryshme.

 

Procesverbali
 • E Premte, 19.01.2018 10:00
 • Mbledhje e Komisionit Salla: S-II
 •  

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Takim me Koalicionin e OJQ-së për Integritet dhe Transparencë në Universitet.
3. Të ndryshme.

 

Procesverbali
 • E Marte, 16.01.2018 11:00
 • Mbledhje e Komisionit Salla: S-I
 •  

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i procesverbalit të mbledhjes së mbajtur më 13.12.2017;
3. Shqyrtimi i Planit të punës së Komisionit për vitin 2018;
4. Të ndryshme.

 

Procesverbali
Procesverbalet dhe transkripta   Raportet   Amandamentet e Projektligjeve   Të tjera  

Kontaktet

 
Lule Ymeri Pozita: Koordinatore Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 618; 044 131 505
 
 
Shaip Goxhuli Pozita: Zyrtar i lartë i fushës Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 643; 044 214 640