Komisioni për Arsim, Shkencë, Teknologji, Kulturë, Rini, Sporte, Inovacion dhe Ndërmarrësi

 • E Hënë, 24.06.2019 13:00
 • Mbledhja e komisionit Salla: N 303
 •  

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i procesverbalit të mbledhjes së mbajtur me 20.5.2019;
3. Raportim i ministrit të arsimit z. Shyqiri Bytyqi lidhur me tekstet e reja shkollore;
4. Diskutim lidhur me riorganizimin e shkollave në Komunë të Dardanës;
5. Të ndryshme.

 • E Hënë, 17.06.2019 13:00
 • Mbledhje e komisionit Salla: N 302
 •  

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i procesverbalit të mbledhjes së mbajtur me 13.5.2019;
3. Shqyrtimi i kërkesave të Këshillit Kombëtar Shqiptar dhe njoftimi i Komisionit lidhur me vizitën e realizuar në Luginë të Preshevës;
4. Diskutim lidhur me tekstet e reja shkollore;
5. Diskutim lidhur me riorganizimin e shkollave;
6. Të ndryshme.

 • E Hënë, 03.06.2019 13:00
 • Mbledhje e Komisionit Salla: N 303
 •  

Rendi i ditës:

 

1. Miratimi i rendit të ditës;

2. Miratimi i procesverbalit të mbledhjes së mbajtur me 13.5.2019;

3. Takim i Komisionit me kryetarin e Komunës së Dardanës Qëndron Kastrati;

4. Shqyrtimi i shkresës së Avni Preshevës drejtuar Komisionit;

5. Njoftim i Komisionit me punën e Grupeve të punës për monitorim të ligjeve;

6. Të ndryshme.

 

 • E Hënë, 20.05.2019 13:00
 • Mbledhja e komisionit Salla: N 303
 •  

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Diskutim rreth testit të organizuar në shkollat e Kosovës,
të ftuar :
- ministri i MASHT Shyqiri Bytyqi,
- Koordinatori i testit nacional Rexhep Hoti,
3. Çështja e sigurisë në shkolla;
4. Të ndryshme.

 • E Hënë, 13.05.2019 15:00
 • Takim i Komisionit Salla: C 301
 •  

Takim i Komisionit me Komisionin për Edukim dhe Mjetet e Informimit Publik te Kuvendit të Shqipërisë

Procesverbali
Procesverbalet dhe transkripta   Raportet   Amandamentet e Projektligjeve   Të tjera  

Kontaktet

 
Lule Ymeri Pozita: Koordinatore Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 618; 044 131 505
 
 
Shaip Goxhuli Pozita: Zyrtar i lartë i fushës Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 643; 044 214 640