Komisioni për Punë të Jashtme, Diasporë dhe Investime Strategjike

  • E Marte, 12.02.2019 13:00
  • Mbledhja e Komisionit Salla: N 302
  •  

Rendi i ditës

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i procesverbaleve nga mbledhjet e mbajtura më 28 dhe 30 janar 2019;
3. Shqyrtimi në parim i Projektligji nr. 06/L-148 për Diasporën;
4. Të ndryshme.

 

Procesverbali
Procesverbalet dhe transkripta   Raportet   Amandamentet e Projektligjeve   Të tjera  

Kontaktet

 
Minire Hasani Pozita: Koordinatore Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 621; 044 952 134
 
 
Manush Krasniqi Pozita: Nëpunës administrativ Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 620; 044 605 542