Komisioni për Punë të Jashtme, Diasporë dhe Investime Strategjike

  • E Marte, 30.01.2018 13:00
  • Mbledhje e Komisionit Salla: S-I
  •  

Rendi i ditës

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i procesverbaleve nga mbledhjet e mbajtura më 26 dhjetor 2017 si dhe më 15 e 26 janar 2018;
3. Raportim i Zëvendëskryeministrit z. Enver Hoxhaj;
4. Të ndryshme.

 

Procesverbali
  • E Premte, 26.01.2018 15:00
  • Mbledhje e Komisionit Salla: S-I
  •  

Rendi i ditës

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Raportim i ministrit të Ministrisë së Punëve të Jashtme, z. Behgjet Pacolli;
3. Miratimi i procesverbaleve nga mbledhjet e mbajtura më 20 dhe 26 dhjetor 2017 si dhe më 15 janar 2018;
4. Miratimi i raportit të punës së komisionit për sesionin vjeshtor 2017;
5. Shqyrtimi i draft-Planit dhe Programit të punës së komisionit për vitin 2018;
6. Të ndryshme.

 

Procesverbali
  • E Hënë, 15.01.2018 09:30
  • Mbledhje e Komisionit Salla: S-I
  •  

Rendi i ditës

Shqyrtimi i Projektligjit nr. 06/L-028 për Ratifikimin e Marrëveshjes për Kufirin Shtetëror në mes të Republikës së Kosovës dhe Malit të Zi.

 

Procesverbali
Procesverbalet dhe transkripta   Raportet   Amandamentet e Projektligjeve   Të tjera  

Kontaktet

 
Minire Hasani Pozita: Koordinatore Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 621; 044 952 134
 
 
Manush Krasniqi Pozita: Nëpunës administrativ Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 620; 044 605 542