Komisioni për Punë të Jashtme, Diasporë dhe Investime Strategjike

 • E Mërkure, 19.12.2018 13:00
 • Mbledhje e Komisionit Salla: N 10
 •  

Rendi i ditës

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Raportim i fundvitit i ministrit të Ministrisë së Punëve të Jashtme z. Behgjet Pacollit, lidhur me fushëveprimtarinë e MPJ-së;
3. Të ndryshme.

 

 • E Hënë, 17.12.2018 13:00
 • Mbledhje e Komisionit Salla: N 302
 •  

Rendi i ditës

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Shqyrtimi i draft Strategjisë për bashkëpunim ndërkombëtar dhe marrëdhëniet ndërparlamentare;
3. Shqyrtimi i draft Raportit nga mbikëqyrja e zbatimit të Ligjit nr. 04/L-095 për Diasporën dhe Mërgatën;
4. Të ndryshme

 

 • E Enjte, 13.12.2018 11:00
 • Mbledhje e Komisionit Salla: N 302
 •  

Rendi i ditës

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e mbajtur më 5 nëntor 2018;
3. Takim i komisionit me ministrin e Ministrisë së Diasporës dhe Investimeve Strategjike z. Dardan Gashi;
4. Të ndryshme.

 

 • E Hënë, 05.11.2018 11:00
 • Mbledhja e Komisionit Salla: N204
 •  

Rendi i ditës

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i procesverbaleve nga mbledhjet e mbajtura më 2 dhe 17 tetor 2018;
3. Angazhimi i ekspertit për Strategjinë për bashkëpunim ndërkombëtar dhe ndërparlamentar;
4. Angazhimi i ekspertëve për grupet punuese;
5. Zgjerimi i listës ekzistuese të ekspertëve;
6. Të ndryshme.

 

Procesverbali
 • E Mërkure, 17.10.2018 13:00
 • Mbledhje e Komisionit Salla: N 303
 •  

Rendi i ditës

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Shqyrtimi i Raportit të Qeverisë për dialogun;
3. Shqyrtimi i vlerësimeve të sindikatës së MPJ-së lidhur me shkeljet në shërbimin e jashtëm;
4. Shqyrtimi i mundësive të aplikimit të Kuvendit të Kosovës në disa organizata parlamentare;
5. Të ndryshme.

 

Procesverbali
Procesverbalet dhe transkripta   Raportet   Amandamentet e Projektligjeve   Të tjera  

Kontaktet

 
Minire Hasani Pozita: Koordinatore Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 621; 044 952 134
 
 
Manush Krasniqi Pozita: Nëpunës administrativ Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 620; 044 605 542